Sportschule Weldau

 

Tilbage

Oplev verdensklassestræning på Sportschule Wedau

Tysklands største idrætsskole tilbyder et hav af muligheder.

Idrætsskolen Wedau, beliggende i Duisburger Sportpark Wedau, er det regionale præstationscenter for det tyske fodboldforbund (DFB) og fodboldforbundet Niederrhein. Det er også hjemstedet for fremtidige fodboldprofessionelle, der trænes og screenes på Tysklands største idrætsskole.

Hvert år tiltrækker skolen talrige klubber, foreninger og virksomheder fra hele verden, der vælger at afholde deres træningslejre her. Denne imponerende idrætsskole tilbyder ikke kun førsteklasses sportsfaciliteter, men også behagelig indkvartering og catering, alt sammen midt i Duisburgs grønne bælte.

Ud over træningen har de besøgende mulighed for at opleve det lokale område. En aften i Düsseldorfs gamle bydel og næste morgen en dragebådstur på regattabanen er blot nogle af de mange muligheder. En klar styrke ved Wedau idrætsskolen er dens alsidighed og ideelle beliggenhed.

Den imponerende sportsinfrastruktur omfatter syv fodboldbaner, multihaller, en futsalhal, judohal, dansesal, beachvolley, fitnessrum, tennisbaner og meget mere. Med en sådan mangfoldighed af tilbud og en fremragende beliggenhed er Idrætsskolen Wedau det perfekte sted for træningslejre og sportsoplevelser på højeste niveau.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Sportsschule Wedau i Tyskland?
Kontakt Thomas Hørlyk på tlf.: 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.