Sirene hotel, Belek

 

Tilbage

Svømmetræningslejr på lækre Sirene hotel, Belek

Vi er heldige og har lavet et tæt samarbejde med Sirene hotel, Belek for træningslejr i uge 7 og 8. ICV ADD TRAVEL koordinere alle træningstider og har første ret på disse.

Hotellet er et tilpas stort hotel til at det er muligt og samles for gode sociale aktiviter i hyggelige lounger, men alligevel også så lille at man ikke forsvinder.

Den olympiske 50m pool ligger godt placeret mellem bygninger og træer således at den bliver skærmet af fra havet som ligger få meter derfra.

Poolen er opvarmet til 26,5-27,5 grader, og træningstiderne er tilpasset med 5 timers pause mellem træningerne og spisetiderne ligger godt tilrette således at I kan få fyldt depoteren op igen så I får det optimale ud af jeres træningslejr.

Der er selvfælgelig også ekstra håndklæder, vand og frugt ved poolen under træningen.

Der er et fint fitness rum i forhold til at det er et hotel. Der er fint med maskiner og enkelte frivægte.

Værelserne som I skal bo på er standard junior sutes på hele 47m2. Der er der god plads til hygge og ikke mindst bagage selv hvis I vælger og bo 3 personer på værelset.

Priseksempel:
Vi laver alt på forespørgsel og I er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Prisen pr person ligger fra 5800 kr pr person for en uges træningslejr inkl fly.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Sirene Hotel?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.