Pinatar Arena

 

Tilbage

Tag på fodboldstræningslejr til Pinatar Arena!

Med en fodboldstræningslejr på Pinatar Arena har jeres fodboldhold prioritet 1. 

Lad os understrege det med det samme, træningslejr på Pinatar Arena er for dem, som ønsker lidt mere, og derfor også er villige til at betale lidt ekstra. Her er FODBOLD virkelig i centrum, og hvis fodboldholdet skal have de optimale betingelser på træningslejren, skal I vælge Pinatar Arena. 

Pinatar Arena er vant til at tage imod Europas tophold, men også seriøse ungdomshold. Det er et virkelig flot anlæg, hvor 3 greenkeepers dagligt passer de 6 natur græsbaner, og 2 forskellige slags græstyper sørger for, at der er gode forhold hele året rundt. 

I forbindelse med banerne ligger et stort fitnesscenter og spa-anlæg, som frit kan benyttes. Der er omklædningsrum med både plads til sportsudstyret - og også til fysioterapibehandlinger af spillerne. Der er selvfølgelig også sørget for vand til træning, og tøjvask er også med i pakken.  

På træningslejren er det mulig at vælge 3 forskellige 4-stjernede hoteller. Det ene er i gåafstand, og på de 2 andre skal man have transfer, som er inkl. i prisen. Hvert hotel har sine fordele, så derfor anbefaler vi, at I kontakter os for at høre, hvilket hotel der passer bedst til jer. 

Pris: Vi laver priserne på forespørsel, og Pinatar ligger i den højere ende. En Uge på Pinitar Arena vil ligge fra 7000 kr og op.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Pinatar Arena?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.