Papillion Belvil, Belek

 

Tilbage

Når fodboldbaner ikke bare er fodboldbaner!

Papillion hotel Belvil er for jer som bare vil have lidt bedre baner end andre på jeres træningslejr. 

Hotellet har gennem mange år været vært for topklubber og bredde klubber fra hele verden, og er derfor helt klar til og tage imod jer på træningslejren. De kender kravene som er vigtige for spillerene og lederne for at gøre jeres træningslejr rigtig god.

En meget vigtig grund til at begge Papillion hotellerne er besøgt af topklubberne er uden tvivl deres baner. År efter år holder de meget høj standard, og vi mener de måske er de bedste i hele Belek området - Kun banerne som bliver benyttet at et hold ad gangen kan være med her.

Værelserne på hotel Belvil er meget store så der er god plads til afslapning efter træningen. I hotel lobbyen er der god plads til at man slappe af og hygge sig mellem træningerne i de bløde stole og sofaer.

Hotel Belvil er et af de hoteller som har de bedste fitness lokaler - ikke at I skal forvente et kommercielt center, men i forhold til hoteller og sport er det et af de bedre og virekelig et plus for hotellet.

Når I bor på hotellet, har I all inclusive, dog ikke alkoholiske drikke for udøverne - kun for ledere. Der bliver serveret en god buffet, hvor der helt sikkert vil være mulighed for at fylde depoterne op efter hårde svømmetræninger. Der bliver leveret stor variation, som gør at det bliver lettere at gennemføre svømmetræningslejren. 

Priseksempel: 7 overnatninger med all inclusive, 2 træninger pr dag a 2 timer, transfer fra lufthavn til hotel t/r, fly Pris pr. person fra 5600 kr.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Papilion Belvil?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.