Papillion Ayscha, Tyrkiet

 

Tilbage

Flyt træningen til top baner på Papillions hotels!

Papillion hotel Ayscha giver lige den ekstra luksus som gør det hele lidt mere værd.

Hvad er det som gør det lidt mere luksus vil I helt sikkert spørge! Her er bare den lille forskel som er så pokkers svær og forklare - den skal opleves. Hotel Ayscha er et lille hotel i forhold til mange andre i Belek området - ca 220 væresler og det gør at der er en rolig stemning på hotellet

Hotel Ayscha har, ligesom Hotel Belvil, gennem mange år været vært for topklubber og bredde klubber fra hele verden, og er derfor helt klar til og tage imod jer på træningslejren. De kender kravene som er vigtige for spillerene og lederne for at gøre jeres træningslejr rigtig god.

En meget vigtig grund til at begge Papillion hotellerne er besøgt af topklubberne er uden tvivl deres baner. År efter år holder de meget høj standard, og vi mener de måske er de bedste i hele Belek området - Kun banerne som bliver benyttet at et hold ad gangen kan være med her.

Værelserne på hotel Ayscha holder høj standard og vil helt sikkert sikre at I har den komfort som er vigtig for at være klar til fodbold træningen.

Når I bor på hotellet, har I all inclusive, dog ikke alkoholiske drikke for udøverne - kun for ledere. Der bliver serveret en god buffet, hvor der helt sikkert vil være mulighed for at fylde depoterne op efter fodbold træningerne.

Priseksempel: 7 overnatninger med all inclusive, 2 træninger pr dag a 2 timer, transfer fra lufthavn til hotel t/r, fly Pris pr. person fra 5600 kr.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Papilion Ayscha?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.