Malaga

 

Tilbage

Træningslejr i Malaga!

Hvad siger I til træningslejr med sol, strand, 4-stjernet hotel og gå afstand til fodboldbanen?

Det er da en træningslejr, som vil noget - i stedet for at løbe rundt i Danmark i de kolde vintermåneder. Malaga er kendt for sit gode vinterklima, og derfor har området dannet rammer for utallige træningslejre for hold på alle niveauer.

Der går direkte fly fra både Aalborg, Billund og København hele året, hvilket ikke gør træningslejren mindre bekvem.

Vi har mulighed for at tilbyde forskellige hoteller på vores træningslejre i Malaga området. Det giver os mulighed for at tilpasse priser i forhold til jeres budget. Det er primært 3 og 4 stjerne hotellet som vi benytter og der er full board eller all inclusive i pakkerne.

Fælles for alle hotellerne er at området som de ligger i er der mere og opleve end hvis man f.eks. rejser på træningslejr i Tyrkiet, hvor man lever på et resort. I Malaga området bor man i de mindre byer op til Malaga, og her er der masse cafeer og hyggelige områder.

I forhold til svømme træningslejr har vi mulighed for at tilbyde træningsfaciliteter i både Malaga og Torremolinos. Fordelen ved Malaga er at der er et rigtigt fint styrkelokale i direkte forbindelse, men ulempen er at man skal køre en 10 min i bus. Hvis man der imod vælger Torremolinos kan man vælge og gå ca 1 km til poolen, men at styrkeforholdene ikke er på niveau med Malaga.

Fodboldbanerne er primært kunstgræs og alle samme er max 4 år gamle. Ønsker man og komme på naturgræs er det muligt, men vi skal være det første til og sige at det er ikke top kvalitet så vi anbefaler at benytte kunstgræs - medmindre at jeres budget ligger i den høje ende.

Pris: Vi laver kun priser på forespørgsel, men vores forventet pris for en ugens træningslejr inkl fly ligger fra:

ca 5000 kr pr person i fodbold

ca 6000 kr pr person i svømning

Malaga ligger på Costa del Sol, som er en cirka 200 km. lang, kyststrækning. Området er kendt for det milde klima, som sikrer jer et godt træningsvejr året rundt. De smukke, hvide sandstrande indbyder til afslapning efter træningen eller en dukkert i det lune Middelhav. Malaga byder på et væld af oplevelser.

I Malaga kan I besøge den historiske bydel, snuppe en tapas eller se en La Liga kamp og nyde byens lystbådehavn. Malaga er Picassos fødeby, så skal I være kulturelle, er her naturligvis også et Picasso museum.

Vil I have mere eventyr? Tag en tur til Gibraltar - et eksotisk og spændende område, som ligger inden for køreafstand.