Lloret de Mar, Barcelona

 

Tilbage

Træningslejr tæt ved Barcelona!

Et sportsparadis og hotel i topklasse

Vi har en fast aftale med hotel Evinia Olympic Park som er et sportshotel med egne fodboldbane, og mange andre sportsfaciliteter, hvilket gør stedet til perfekt for træningslejr. Vi ha også kontakt til andre hoteller i byen som også kan være en mulighed. Vejret holder fine temperaturerer, så husk at pakke short, medmindre du er meget kuldskær - og det er fodboldspillere jo ikke. 

Håndbold hallerne ligger i gå afstand fra hotellerne og flere af dem har parket gulv. Det er selvfølgelig mulig og træne med harpiks.

Svømmehallen er indendørs og på 50 m - det kan være en fordel i og med vejret i Barcelona specielt i februar kan variere lidt.

Lloret de Mar er også mere end en kedelig turistby i foråret, for her er stadig nok by til at caféer og butikker er åbent året rundt.

Hotellet ligger kun ca. 75 km fra Barcelona, så de fleste grupper vi har haft på besøg i Lloret de Mar vælger og køre en tur til Barcelona. Vi har også mulighed for at skaffe billetter til ligakamp - Det vil altid være en oplevelse som spillerne husker.

Som altid kan vi sætte pakken samme helt, som I ønsker det. Kontakt os gerne, så vi fra starten finder den rigtige løsning for jer. I skal forvente at prisen ligger på 6000 kr pr person og op for en uges træningslejr inkl fly.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Lloret de Mar?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.