Gloria Sports Arena, Belek

 

Tilbage

Træningslejr i professionelle omgivelser!

Gloria Sports Arena er stedet for dig, som forventer lidt mere og virkelig ønsker profesionelle faciliteter på træningslejr i fodbold, håndbold eller svømning.

Hotellet er moderne indrettet i frisk lyse værelser med direkte udsigt ud over faciliteterne. Der serveres en lækker buffet som selvfølgelig tager hensyn til at det KUN er idrætsfolk som bor på hotellet. Derfor indeholder den alt hvad I har brug for af proteiner og kulhydrater. 

Priseksempel: 7 overnatninger med all inclusive, træning, transfer t/r fra lufthavnen og fly. Pris pr. person fra 8000kr. En helt fair pris for de fantastiske forhold. Der skal ikke være den mindste tvivl om, at disse sportsfaciliteter ikke fåes meget bedre! 

Vil du høre mere om en træningslejr til Gloria Sports Arena?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

 

Svømmetræning på Gloria Sports Arena

Svømmefaciliteterne fylder meget på Gloria sports arena og de har ofte besøg af landhold, også Danmark, og mange topklubber fra hele verden.

De har både 50m udendørs og indendørs bassin. Indendørs er der kun 5 baner.

Udendørs har de også et 25m. bassin og udspringstårne. Gloria Sports Arena har naturligvis topmoderne tidtagerudstyr, så I kan få alle detaljer med.

Fodboldtræning på Gloria Sports Arena

Der er 2 fodbold baner på området som er godt vedligehold og ligger direkte ved hotellet. 

Der er muligheder for mange forskellige test former som f.eks max vo2, kropsanalyse og intervaltest. Derudover er der mulighed for løb i vand, hvor der kan filmes under vand. Der er Ice lab til forbedring af restitution. 

Udover 400m bane er der også en længere løbebane rundt i anlægget med perfekt underlag, så belastningen ikke bliver for stor.

Håndboldtræning på Gloria Sports Arena

Håndbold hal har Gloria også. Stærkt satsene Ungarn har netop været på træningslejr og givet meget gode tilbagemeldinger på opholdet.

Der er en dejlig lys hal med parketgulv og aircondition så selv om det skulle være varmt kan man stadig give den fuld gas i hallen.

Der er vildt gode faciliteter til styrke træning. Der er et meget stort fitness center hvor alt det nødvendige udstyr er på plads, og skulle det ikke være nok, kan der evt bookes vægtløftningslokalet.