Futbol Salou, Barcelona

 

Tilbage

Træningslejr på fantastiske fodboldbaner!

Her er det bare og tage en dyb indånding og nyde synet af de 11 flotte og gode fodboldbaner, som ligger side om side.

Allerede her får man masser af energi til den bedste fodboldtræningslejr. Glæd dig til en god blanding af græs og kunstgræsbaner i top kvalitet, og her mener vi virkelig topkvalitet. Og det er altså bare i orden at man kan tage på fodboldtræningslejr og have flere hold med som kan træne på samme tid.

I vil bo ca 800m fra fodboldbaner i Cambrils park sports village. Her vil I bo i fine bungalows med normalt 4 personer i hver, som bliver fordelt på 2 værelser. Alle bungalows har en stue, hvor man kan hygge sig mellem træningerne.

I kommer til at bo i samme klynge, så man stadig er samlet som hold eller gruppe. Bespisningen forgår på centrets restraurant som ligger i forbindelse med det fitness og fælles området med tennis, minigolf og padle tennis.

Salou ligger en lille time væk fra Barcelona, og det er muligt at tage en tur ind til byen, eller bare nyde den fantastiske strand og hyggelige by ved Salou.

Pris: vi laver alle priser på forespørgsel, men forventer en pris på 5800 kr og op pr person. Det er for en uges træningslejr inkl fly.

Vi kan bestemt anbefale jer og rejse på fordboldtræningslejr på Futbol Salou.