Dana Cup Sportscenter

 

Tilbage

Træningslejr Dana Cup Sportscenter, Hjørring

Dana Cup Sportscenter er en sportslig perle med et væld af nyere faciliteter. Her kan I stort set dyrke alle de idrætsgrene, I ønsker, indenfor 100 meters afstand.

Det er bl.a. muligt at spille tennis inde og ude, der tilbydes 50 meter svømmebaner i badehus, utallige naturgræsbaner, 2 kunstgræsbaner og 3 haller. Desuden rummer centeret også et stort fitnesscenter. I skal lede længe for at finde lignende sportsmuligheder.

Dette flotte sportscenter er perfekt til træningslejr, og har 143 sengepladser fordelt på 36 rum og hytter. Alle med bad, toilet og fri WIFI. Dertil kommer, at centeret er 100 procent indstillet på at hjælpe gæsterne med at få et godt ophold, så chancen for at ramme plet med en træningslejr hos Dana Cup Sportscenter er virkelig stor.

Dana Cup Sportscenter ligger i Hjørring, som er en hyggelig by med cirka 25 tusinde indbyggere. Sportscenteret er placeret centralt i byen i skønne, grønne omgivelser med ca. 1,5 km til byens centrum. Her er ca. 15 km til nogle af landets skønneste badestrande og 35 km. til Fårup Sommerland.

 

Vil du høre mere om en træningslejr til Dana Cup Sportscenter?
Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.