Træningslejr for både bredde og elite
– fodbold, håndbold og svømning

 

Vil dit fodbold-, håndbold- eller svømmehold på træningslejr, kan ICV Add Travel arrangere jeres sportsrejse i Danmark eller sende jer på sportsferie i Europa. Rejs f.eks. til det skønne Spanien. ICV Add Travel organiserer hele jeres sportsrejse, og gør planlægningen af jeres sportsferie let.

I slipper for alt det praktiske omkring sportsrejsen og træningslejren, fordi ICV Add Travel sørger for optimale forhold og faciliteter. I kommer ikke til at mangle noget; vi sikrer jer gode omgivelser og lækker, nærende mad under træningslejren, hvilket er en naturlig og vigtig del, for det er vanskeligt at præstere uden nærende mad eller velegnede overnatningsfaciliteter m.m. 

Fodbold

Håndbold

Svømning

ICV Add Travel

Vi har stor erfaring i at skræddersy træningslejre med billig overnatning indenfor både bredde og elite – både i Danmark og i udlandet. 

Rejs med ICV Add Travel på træningslejr med fodbold, vælg en håndboldtræningslejr eller bliv hurtigere på en træningslejr med svømning. Vi finder professionelle rammer, så du kan få formen pudset af inden næste sæson, turnering eller mesterskab.

Glæd jer til en kæmpe oplevelse – Det er sikkert billigere, end I tror!

Hvis du vil vide mere så kontakt os på
telefon: +45 31 99 99 00
eller send en mail til info@icv-addtravel.dk