Træningslejr for både bredde og elite
– fodbold, håndbold og svømning

 

Hvis dit fodbold-, håndbold- eller svømmehold overvejer en træningslejr, kan ICV Sports Travel arrangere træningslejre både i Danmark og andre steder i Europa. Vi håndterer hele planlægningen af jeres træningsophold og gør processen let for jer.

Med ICV Sports Travel behøver I ikke bekymre jer om det praktiske, da vi sørger for optimale forhold og faciliteter. Under træningslejren kommer I ikke til at mangle noget; vi sikrer jer gode omgivelser og velsmagende, næringsrig mad, som er en naturlig og vigtig del af træningslejren, da det er svært at præstere uden nærende kost og god indkvartering.

Er du klar til at give din fodboldtræning, håndboldtræning eller svømmetræning et boost i nye omgivelser?

Kontakt Thomas Hørlyk for en skræddersyet træningslejr på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Fodbold

Håndbold

Svømning

ICV Sports Travel

Vi har stor erfaring inden for skræddersyede træningslejre, både i Danmark og i udlandet. Her tilbyder vi træningslejre til både professionelle og klubber, hvor fokus ligger på sammenhold og hyggelige stunder.

Rejs med ICV Sports Travel på en fodboldtræningslejr, vælg en håndboldtræningslejr, eller forbedre din hastighed på en træningslejr med svømning. Vi sørger for professionelle rammer, så du kan finpudse formen inden den kommende sæson, turnering eller mesterskab.

Glæd jer til en kæmpe oplevelse – Det er sandsynligvis billigere, end du tror!

Hvis du vil vide mere?
Så ring til os på tlf.: +45 31 99 99 00
eller skriv til info@icv-addtravel.dk