Træningslejr for både bredde og elite
– fodbold, håndbold og svømning

 

Vil dit fodbold-, håndbold- eller svømmehold på træningslejr, kan ICV Add Travel arrangere jeres sportsrejse i Danmark eller sende jer på sportsferie i Europa. Rejs f.eks. til det skønne Spanien. ICV Add Travel organiserer hele jeres træningslejr, og gør planlægningen af jeres sportsferie let.

I slipper for alt det praktiske omkring sportsrejsen og træningslejren, fordi ICV Add Travel sørger for optimale forhold og faciliteter. I kommer ikke til at mangle noget; vi sikrer jer gode omgivelser og lækker, nærende mad under træningslejren, hvilket er en naturlig og vigtig del, for det er vanskeligt at præstere uden nærende mad eller velegnede overnatningsfaciliteter m.m. 

Er du klar til at give din fodboldtræning, håndboldtræning eller svømmetræning et boost i nye omgivelser?

Kontakt Thomas Hørlyk for en skræddersyet træningslejr på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Fodbold

Håndbold

Svømning

ICV Add Travel

Vi har stor erfaring med skræddersyede træningslejre – både i Danmark og i udlandet. Her kan du både få en træningslejr til professionelle og til klubber, hvor sammenhold og hyggelige stunder er det vigtigste.

Rejs med ICV Add Travel på træningslejr med fodbold, vælg en håndboldtræningslejr eller bliv hurtigere på en træningslejr med svømning. Vi finder professionelle rammer, så du kan få formen pudset af inden næste sæson, turnering eller mesterskab.

Glæd jer til en kæmpe oplevelse – Det er sikkert billigere, end I tror!

Hvis du vil vide mere?
Så ring til os på +45 31 99 99 00
eller skriv til info@icv-addtravel.dk