Tips til planlægning af træningslejr

 

Giver du lov, kan vi snakke i timevis om fordele ved en træningslejr – især dem, hvor du sætter kursen mod varmere himmelstrøg. For at få succes med din træningslejr kræver det naturligvis omhyggelig planlægning eller en partner, som har mange års erfaring i branchen. Det er her, at vi fra ICV Add Travel altid står på spring for din klub.

Er I klar til at give formen og sammenholdet et boost inden næste sæson eller stævne?

Hvad skal en træningslejr tilbyde?

Det kan uden tvivl i stemmen anbefales at tage en tur væk fra de vante rammer, når træningen skal have lidt ekstra fokus. Vi har samlet et par ting, du skal huske at overveje allerede i planlægningen for at få mest muligt ud af træningsdagene.

1. Vejret

Har vejr og temperatur betydning for jeres træning? Så skal I naturligvis overveje destinationen. Derudover kan det være en fordel af tjekke op på mulighederne for at skifte mellem indendørs og udendørs træning.

2. Træningstider

Et af de helt afgørende elementer i planlægningen af en træningslejr, er naturligvis jeres træningstider. De skal reserveres hjemmefra, så programmet ikke skrider. På flere af vores destinationer har vi førsteret på træningstiderne og kan derfor hjælpe jer med at sætte programmet med træning, måltider og sociale aktiviteter rigtigt sammen.

3. Restitution og holdånd

Når træningen er klaret, er dagens program ikke nødvendigvis forbi. Kroppen har brug for restitution – især i perioder med intensiveret træning som på en træningslejr. Overvej, hvad I har brug for til restitution. Er der krav til værelserne?

Udover restitution kan fritiden på en træningslejr med fordel også bruges til sociale aktiviteter for holdet. Skal I bo i et område, hvor oplevelserne venter lige uden for døren? Eller er det nok med bordfodbold i fællesarealerne?

4. Kost

Et springende punkt for mange er kosten. En træningslejr kræver meget af både atleter og hjælpere, og der skal selvfølgelig sørges godt for alle. Undersøg allerede i planlægningen hvilke muligheder og behov, I har. Måske har nogle atleter brug for specialkost. Måske er det vigtigt med ændrede spisetider. Eller noget helt tredje.

Hos ICV Add Travel ved vi fra mange års erfaring i sportsverdenen, at resultaterne ikke kommer uden næringsholdige måltider. Derfor hjælper vi gerne med at sikre den helt rigtige forplejning på jeres træningslejr.

Få en skræddersyet træningslejr

Hos ICV Add Travel har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at levere skræddersyede træningslejre til alle, både professionelle og amatører. Vi glæder os allerede til at sende dig og din klub afsted på nye eventyr.

Din træningslejr bliver sammensat af Thomas Hørlyk, der tidligere har været professionel håndboldtræner i både Danmark, Norge og Tyskland. Nu bruger han al sin erfaring på at skabe store sportsoplevelser for dig.

Vil du have et godt tilbud på en skræddersyet træningslejr? 

Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Tilbage