Bedste destinationer til træningslejr

 

Hvor rejser man hen, hvis man vil have de bedste faciliteter og forhold til en god træningslejr? Det er et rigtig godt spørgsmål - og svaret afhænger af dine ønsker og behov.

Skal du og dit hold på træningslejr for at sætte fokus på fodboldtræningen? Så er omgivelserne og vejret enormt vigtige, da I skal være meget ude. Samtidig er fodboldbaner jo ikke bare fodboldbaner. I har brug for en destination, hvor fodbold er en prioritet. Derudover skal der muligvis være fitnesscenter og naturligvis gode muligheder for overnatning, så I ikke skal gå på kompromis med jeres restitution.

Eller måske har du og dit hold håndbold i fokus, når I taler om at rejse på træningslejr. Her betyder udendørsarealerne ikke nær så meget som for fodboldspillerne. I skal have haller med gode gulve og muligvis ekstra udstyr til indretning af træningen. På samme vis som for fodboldspillerne er restitution og kost vigtige elementer på en træningslejr. Det skal naturligvis også være helt i top.

Sidst men ikke mindst sender vi også mange af jer afsted på svømmetræningslejr. Her kan jeres træning foregå både ude og inde. Det afhænger blot af hvor varme himmelstrøg, I ønsker jer.

Populære destinationer for træningslejre

Hos ICV Add Travel har vi faste samarbejdspartnere i flere europæiske lande. Vi har fundet nogle favoritter frem, som du kan udforske lidt nærmere:

Træningslejr i Danmark
Tag på træningslejr i Danmark og nyd den korte rejsetid til professionelle træningsfaciliteter. Her er alle muligheder åbne for en god træningslejr for professionelle og mindre klubber. Se fodboldtræning i Danmark. Se håndboldtræning i Danmark. Se svømmetræning i Danmark.

Træningslejr i Tyrkiet
Rejs på træningslejr hele året med ICV Add Travel. Spil fodbold og håndbold eller spring i svømmebassinet i Tyrkiet og få meget for pengene. Vælg mellem tophoteller med flotte og professionelle faciliteter til fokuseret fodboldtræning. Se fodboldtræning i Tyrkiet. Se håndboldtræning i Tyrkiet. Se svømmetræning i Tyrkiet.

Træningslejr i Spanien
Vælg en træningslejr i Spanien og nyd det lune klima i landet med stolte sportstraditioner. Bliv hurtigere og bedre inden næste turnering på en skræddersyet træningslejr for klubber. Se fodboldtræning i Spanien. Se håndboldtræning i Spanien. Se svømmetræning i Spanien.

Træningslejr i Polen
Bo på luksushotel, når I rejser til Polen på træningslejr. Prøv en træningslejr for professionelle, sæt fokus på din træning og nå nye mål i de rigtige omgivelser. Se fodboldtræning i Polen. Se håndboldtræning i Polen. Se svømmetræning i Polen.

Rejs med en ekspert i træningslejr

Vi planlægger sportsrejser og træningslejre for ALLE. Vores mål er at planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service. Vi har masser af idéer! Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om jeres muligheder for nye oplevelser, god træning og bedre sammenhold.

Hos ICV Add Travel har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at levere skræddersyede træningslejre til alle, både professionelle og amatører. Vi glæder os allerede til at sende dig og din klub afsted på nye eventyr.

Din træningslejr bliver sammensat af Thomas Hørlyk, der tidligere har været professionel håndboldtræner i både Danmark, Norge og Tyskland. Nu bruger han al sin erfaring på at skabe store sportsoplevelser for dig.

Vil du have et godt tilbud på en skræddersyet træningslejr? 

Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Tilbage