7 grunde til at tage på håndboldtræningslejr

 

Hvem siger at træningslejre kun er for de professionelle håndboldspillere? Træningslejre er for alle, der gerne vil rykke sig rent sportslig og få gode oplevelser med sit hold. Er du klar til at gøre noget ved din håndboldtræning? Så er det tid til en træningslejr. Der findes masser af spændende destinationer med professionelle faciliteter.

Men hvorfor er det lige, at du skal afsted på håndboldtræningslejr? Jo, nu skal du høre hvorfor:

1. Forbedring af din form

Det giver lidt sig selv. Med fokuseret træning kommer du også i bedre form. Koncentreret og måske øget træning vil skabe resultater.

Rent fysisk er der ekstra fordele ved en håndboldtræningslejr under varmere himmelstrøg. Varmen stresser kroppen positivt i forbindelse med træningen. Blodet tykner, hjertet pumper hurtigere og der generes blodplasma. Det betyder, at du har gang i rigtig god kardiotræning.

2. Du slapper mere af

Det kan lyde som modsætninger at tale om afslapning på en træningslejr, men ikke nødvendigvis. På træningslejren handler det kun om din sport. Du kan gå rundt i træningstøj hele dagen og fokusere på din sport. Der er ingen huslige pligter, studier eller arbejde, der også skal passes ved siden. Træningslejren er din mulighed for at slå hovedet fra og give dig hen til træningen.

3. Mere kammeratskab

Det handler ikke kun om de fysiske præstationer. Det handler også om dit hold. På en træningslejr har i gode muligheder for også at komme tættere på hinanden. Tilføj lidt teambuilding eller en tur imellem træningerne. Godt sammenhold gør jer også bedre på banen.

4. Fokus mellem træner og spiller

På træningslejren er der også mulighed for mere opmærksomhed. Med både træner og spiller væk fra hverdagens forstyrrelser, kan I flytte jer og sætte nye mål. Feedback, teknisk analyse og råd til forbedring kommer til at skabe resultater, når I kommer hjem igen.

5. Den rigtige kost

Der er ingen ”cheat days” på en træningslejr. Ingredienser og portioner er afstemt efter jeres ønsker. Her får alle lige netop det, som kroppen har brug for. Det er også en god mulighed for at få lidt ny inspiration til aftensmaden derhjemme, når alle de nye vaner skal fastholdes.

6. Træning udendørs

Det kan være godt at komme ud af hallen, som vi kender så godt. Lidt frisk luft giver træningen er boost. Med en træningslejr sydpå er der rig mulighed for at flytte enkelte træningspas udendørs. De ekstra timers dagslys giver også plus på energikontoen.

7. Restitution

Vi er tilbage til alt det, du ikke skal lave. Uden hverdagens gøremål og forstyrrelser er der også bedre plads til restitution. Kan du finde nye rutiner, som gør en forskel? Det kan være bedre udstrækning efter træningen, fordi der nu er tid.

Nyd at du bare kan smide benene op efter en lang løbetur. Ingen forventer andet, end at du gør alt for at forbedre din præstation.

Vil du have et godt tilbud på en skræddersyet træningslejr? 

Kontakt Thomas Hørlyk på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Tilbage