EHF CHL final4 Køln

 Så er det nu - kom med til EHF CHL finalen 2023

Vi glæder os allerede til at præsentere EHF CHL final 4 den 16-18 juni 2023 i Køln - det var den vildeste oplevelse i 2022

Hvis du er vild med håndbold så er et besøg ved EHF CHL final 4 i Køln et MUST. Bare hele stemning i hele byen, hvor man træffer utallige håndbold kendisér og helt sikkert også mange bekendt. Her kommer ALLE som er vilde med håndbold. Byen er helt gearet til eventet, og de forskellige fan grupper laver en utrolig stemning. 

Premium er placeret på midten af langsiden.

Kategori 1 er i enden af langsiden eller bag målet nede.

Vores hotel i år er Koncept hotel International som ligger ved Cäcilien Viertel. I området er der flere gode steder, og samtidig er der ca 15 min gang til centrum, hvis man er lidt frisk. Er du lidt mere komfortabel så kører der offentligt transport lige udenfor døren. Også fra hauptbahnhof kan du kører direkte - det er inkl i billetprisen.

Koncept hotel International er et nyt moderne hotel med "rå" indretning. Værelser er fra 20m2 og sengene er 180 cm brede, eller kan laves som twinbed og dermed 90 cm bred.

Til familier har vi bestilt familie værelser - de er indrettet med 2 køjesenge, altså 4 senge i alt. Der er IKKE tv på værelset, men mon ikke at I overlever en weekend uden tysk synkroniseret TV, og den gratis WIFI kompensere for det. Kontakt os for nødagtigt pris.

Vi har 2 forskellige pakker, I kan vælge mellem:

Pakke 1 - PREMIUM:

 Premium billetter, Røde pladser til hele weekenden. Koncept Hotel International (OBS morgenmad skal tilkøbes direkte på hotellet) på dobbeltværelse fra den 16-18 juni.

Prisen pr person er 5250 DK

 Tillæg for enkeltværelse for den 16-18 juni er 1400 dkr. Ekstra overnatning koster 750 kr pr person i dobbeltværelse.

Citytax betales direkte til hotellet. Ca 9 euro pr nat

Pakke 2 -Kategori 1:

Kat 1 (gul) billetter til hele weekenden. Koncept hotel international (OBS morgenmad skal tilkøbes direkte på hotellet) på dobbeltværelse fra den 16-18 juni.

Prisen pr person er 4740 DKR

 Tillæg for enkeltværelse for den 16-18 juni er 1400 dkr. Ekstra overnatning koster 750 kr pr person i dobbeltværelse.

Citytax betales direkte til hotellet. Ca 9 euro pr nat

Vi er igen i år officiel ticket partner ved EHF.