Sportsrejser og Events

Vil du og dine kammerater følge fædrelandet til EM og VM i fodbold eller håndbold? Så kan vi hos ICV Add Travel arrangere hele jeres sportsrejse. Vi skaber den perfekte rejseoplevelse, når du skal til EM eller VM!

Få et skræddersyet tilbud: 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk

Kom med på sportsrejser til nogle af idrættens største events. Oplev blandt andet Final 4 håndbold, Håndbold EM 2020 eller store fodboldmesterskaber, når vi igen tager håndbold- og fodboldglade gæster til store slutrunder med unikke oplevelser. Her kan I opleve kampene på nærmeste hold, og I får chancen for at se Danmarks fodbold- eller håndboldstjerner i aktion - Men I skal ikke vente for længe, for der er rift om billetterne. 

Hos ICV Add Travel tilbyder vi jer en uforglemmelig sportsferie til spændende sportsevents. Vi tilpasser og skræddersyer jeres sportsferie ganske, som I ønsker det, hvad enten I kommer som forening, selskab eller privatpersoner. I kan også kombinere jeres sportsferie med forskellige aktiviteter som udflugter, sightseeing, byrundture, museer, restaurantbesøg eller vin- og ølsmagning og meget mere.

På jeres EM- eller VM-rejse arrangerer ICV Add Travel en hotelpakke med billig overnatning samt billetter mm. 

 

Find dit næste event her

EHF CHL final4 Køln

Kom med på den ultimative håndbold oplevelse med verdens bedste klub hold - her er der stemning

Håndbold VM i Sverige - Mellemrunde

Hvem spiller sig i semifinalerne? kom med til Malmø og oplev top håndbold 

Granollers Cup, Barcelona

Prøv en sjov turnering i Spanien, tæt på Barcelona. Sol, sommer og håndbold - blier det bedre?

Generation Handball, Viborg

Hold en sjov ferie med meget håndbold og mulighed for andre aktiviter - alt sammen på et sted

En billig sportsferie med spændende sportevents

Vælger I en håndboldrejse til en EM eller VM slutrunde, sørger ICV Add Travel for billetter og ordner aftaler med hoteller i værtsbyerne.

Vi skræddersyr gerne individuelle sportsrejser til EM og VM, så den passer til jeres ønsker om transport, hotel, særlige behov og oplevelser. I er altid sikret en oplevelse for livet på vores sportsrejser, EM rejser og VM rejser. ICV Add Travel har gennem årene sendt tusindvis af sportsglade gæster på nye eventyr, derfor kan I også altid spørge os til råds om både sport, værtsbyerne og praktiske ting som køreplaner for offentlige transportmidler.

ICV Add Travel arbejder både med større og mindre grupper med forskelligt indhold og formål, og er tovholder på sportsrejsen, så der er styr på alt for jeres gruppe.

Glæd jer til et eventyr i særklasse - til at opleve en fyldt arena med masser af forventningsfulde sportsentusiaster, når de dygtige landshold kæmper mod hinanden. Du kan mærke suset helt op på tilskuerpladserne, når det rigtigt går løs.

Hvis du vil vide mere så kontakt os på
+45 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk