Referencer

ICV Add Travel skaber store sportsoplevelser

Vi er vilde med at skabe unikke oplevelser til dig og dit hold. En træningslejr, studietur eller sportsrejse styrker holdånden og giver jer masser af nye oplevelser sammen. Igennem årene har Thomas Hørlyk brugt sine erfaringer som både professionel håndboldtræner og rejsearrangør til at skræddersy et væld af rejser til forskellige hold og grupper - hver med deres ønsker og behov. 

Her på siden kan du høre fra nogle af dem, der har rejst med ICV Add Travel.

Vil du også på træningslejr med ICV Add Travel? Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på 31 99 99 00.

Swim Team Tåstrup

jeg gerne følge op på vores oplevelse med jer i vinterferien og påskeferien. 

Det har virkelig været god service fra a-z. Jeg får altid hurtig og kyndig vejledning af dig. At jeg stod med en ugyldig rejse fra andet selskab til du fik det fixet i løbet af ultra kort tid trods at du selv skulle til Tyrkiet og min egen ferie med stor tidsforskel og det alligevel lod sig gøre er jeg faktisk ret imponeret over. Jeg er ikke en type der roser meget men her må jeg sige tusinde tak servicen. Du har om nogen bestræbt dig på at få gode rejser og være ærlig omkring destinationer o.lign fra start. Undervejs kontakter du os og senest med en opringning for at høre til påsketuren. 

Så endnu engang tusinde tak for en i mine øjne ekstrem god service som jeg sætter meget pris på. Det kan jeg også sige fra trænere og holdledere. 

Titanic i Tyrkiet er et skønt sted for svømmerne at være. Vores påskehold som for første gang har været afsted. De er helt hooked på endnu en omgang næste sæson. 

Jeg tror på at det absolut ikke er sidste gang vi arrangerer træningslejr gennem jer. 

Bedste hilsner 

Maja Dupont Larsen

Bestyrelsesmedlem og Rejseudvalget

Randesund IL

Vi vil bare sende en liten takk til dere for ett kjempe opphold.

Hvis vi ser bort i fra vinden og regnet/snøen på fredags kampen  ????  så klarte dere til og med å holde fint vær ????

Vi vil på vegne av både J-17 og Damelaget takke for oppholdet. Dette var kjempe. Og for en service, servering og oppfølging.

Dere må bringe videre en stor takk til alle som jobbet disse dagene på senteret. De små tingene som var, ble løst på en suveren måte og vi har INGEN ting å utsette .

Motstanderen dere klarte å få tak i passet perfekt.

Dere vil få en varm omtale i klubben til de som ønsker å dra på treningsleir.

Med vennlig hilsen

Gunbjørg Rike Nahiry og Dag Aksel Vabo

Kontakter RIL Dame

VÅG

Våg håndball fra Kristiansand, Norge, har ved flere anledninger benyttet Icv-add travel til treningsleirer i Danmark. Både med hele klubben samlet og med vårt damelag. Vi har alltid blitt møtt med fantastisk service og gode fasiliteter. Alt er blitt ordnet i henhold til avtale. Vi kan absolutt anbefale å bruke Thomas og Icv-add travel når dere skal på tur. Mvh Odd Ivar Hjetland, sportslig leder Våg håndball.

Jardar

ICV-Add travel arrangerte tur til Spania for våre håndballjenter. Fantastisk service fra Thomas fra A til Å. Turen var nøye planlagt og tilrettelagt etter våre ønsker og behov. Gunn Berit Brekke Schütz, Jardar IL, J14

Hinna Håndball

Vi har brukt Thomas og Icv-add travel både i Hinna håndball hvor jeg er hovedtrener, og ved Wang toppidrett, som er et idrettsgymnas. På Wang har vi de siste årene reist med store grupper og sett herre - VM/EM i kombinasjon med treningsleir, mens vi i Hinna har brukt Icv-add travel med tanke på treningsleir og kamper i august som viktig oppkjøring mot sesongstart.

Wang Toppidrett

Jeg vil først trekke fram fleksibiliteten Thomas og Icv-add travel har vist som turoperatør; alltid løsningsorientert med godt humør og forståelse for våre ønsker og krav. Her merker vi at Thomas har bakgrunn fra treneryrket og er kjapt oppe med alternative tiltak.

Jeg synes også Icv-add travel har vært meget konkurransedyktig på pris. Vi føler vi har fått mye igjen for pengene både med tanke på mat/kosthold/losji og ikke minst gode treningsfasiliteter. Ved små utfordringer/avlysninger har Thomas alltid fikset kjapt opp og fikset alt fra ny motstand eller nytt styrke/treningslokale. Jeg kan anbefale Icv-add travel på det sterkeste, dyktige folk som ønsker å lage et best mulig opplegg for oss som reiser på treningsleir.

Jernløse Boldklub

Vi havde en rigtig god træningslejr for vores U14 og U15 drenge i Malaga, hvor alt kørte efter planen og hvor alle tider og aftaler blev overholdt af ICV add travel. Vi var 44 mennesker afsted og vi var på intet tidspunkt i tvivl om, hvad der skulle foregå. Vi trænede 1-2 gange om dagen og der var også tid til en tur til Malaga, hvor vi blandt andet så La Rosaleda og var på shoppingtur i byen. Hele programmet blev lagt i samarbejde med Thomas og han var selv dernede de første dage, for at sørge for det hele var, som det skulle være. 

Hvis vi skal afsted på tur igen vil jeg helt klart kontakte ICV add travel for at få et tilbud.

Vendsyssel FF

I vinteropstarten frem mod vores vigtige forårssæson 2019 var vi på træningslejr i Belek, Tyrkiet arrangeret af ICV Add Travel. Det var en super tur og alt var velarrangeret og planlagt på forhånd. De ændringer/udfordringer, som - når man rejser til Tyrkiet - altid opstår, løste Thomas og hans lokale samarbejdspartner hurtigt og problemfrit undervejs, så vi kunne holde 100% fokus på at træne, spille kampe, restituere og generelt nyde de lækre faciliterer på hotellet. Vi kan varmt anbefale ICV Add Travel som rejsepartner og vil helt sikkert benytte dem igen næste gang, vi skal på træningslejr." Jens Berthel Askou, Cheftræner Vendsyssel FF, superliga.