Om os

Rejs på nye eventyr med ICV Add Travel

Hos ICV Add Travel planlægger vi sportsrejser og træningslejre. For os handler sportsrejser om at skabe nye sportsoplevelser med ture til store mesterskaber for alle os med interesse i sport. Samtidig arbejder vi hele tiden på at finde professionelle rammer til træningslejre, så du og dit hold kan styrke sammenholdet eller forbedre jeres præstation på banen.

Fodboldbaner er ikke bare fodboldbaner - og det samme gælder andre sportsgrene. Derfor er en sportsrejse eller træningslejr med ICV Add Travel altid skræddersyet af tidligere professionelle håndboldtræner Thomas Hørlyk!

Vi har en ambition om at sende mange gæster og udøvere på tur, og derfor gør vi, alt vi kan, for at holde prisen nede. Det gør vi med få reklameudgifter, en lille organisation og direkte kontakt til samarbejdspartnere.

Kontakt Thomas Hørlyk og få et skræddersyet tilbud på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Hvem er ICV Add Travel?

ICV Add Travel blev dannet, da Idrætscenter Vendsyssel og Add Travel gik sammen. ICV Add Travel hører i dag under IC-Vendsyssel og drives til dagligt af Thomas Hørlyk.

Han har i mange år været professionel håndboldtræner i Danmark, Tyskland og Norge. Igennem håndbold har Thomas fået et stort netværk og stor viden om, hvad idrætsklubber ønsker og forventer, når de er på tur.

Det kommer nu alle vores kunder til gode. Det gælder både, når Thomas arrangerer en tur for mindre grupper, og når han sender en gruppe på 450 mand af sted. 

 

Fordelen ved at bruge ICV Add Travel er:

  • Fleksibel organisation
  • Gode priser
  • Hurtige beslutninger samt information
  • Direkte kontakt
  • Stor fleksibilitet
  • Thomas har selv benyttet mange af vores destination til træningslejr
  • Vi er med på din tur i Danmark og ved store grupper i andre lande
  • Stort kendskab til hvad sportsgrupper ønsker

ICV Add Travel arbejder tæt sammen med G-travel og Suldals bussen fra Norge. Ligeledes arbejder ICV Add Travel samme med JTB travel i Danmark. 

Når du som kunde bestiller en rejse ved ICV Add Travel sælger vi den på vegne af en af overnævnte rejseselskaber. Det vil fremgå på dit tilbud hvilken aktør, der er ansvarlig for din rejse, og du vil være dækket af deres rejsegaranti.

Du vil også få fakturaen og betale direkte til pågældende aktør, men alt kontakt forgår stadig med din fast kontaktperson hos ICV Add Travel.

Norsk rejsegaranti fungerer på samme måde som den danske rejsegarantifond.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

Billige priser

Vi har en ambition om at sende mange gæster og udøvere på tur, og derfor gør vi, alt vi kan, for at holde prisen nede.

 

Det gør vi med få reklameudgifter, en lille organisation og direkte kontakt til samarbejdspartnere.

Gode hoteller og vandrerhjem

Vi tilbyder rejser til steder, som Thomas selv har benyttet i sin tid som træner, eller som vores netværk har anbefalet.

 

Det er hoteller og vandrehjem, som lever op til forventningerne. Det er vores fælles opgave at finde den rigtige løsning til jer!

De bedste instruktører

Gennem tidligere kolleger og netværk har Thomas mulighed for at finde spændende og dygtige instruktører. 

 

De er med til at gøre træningslejren mere speciel og til en endnu større oplevelse for dig og dit hold.