Om os

Rejs på nye eventyr med ICV Add Travel

Hos ICV Add Travel er vi dedikerede til at skræddersy træningslejre, adventure rejser og sportsrejser i hele Europa.

Ønsker at styrke sammenholdet gennem uforglemmelige og adrenalinfyldte oplevelser, tilbyder vi adventure rejser til nogle af Europas mest spektakulære udendørs eventyrparker. Derudover arrangerer vi også sportsrejser, så du eller dit hold kan følge fædrelandet til EM og VM i fodbold eller håndbold.

Vil dit fodbold-, håndbold- eller svømmehold på træningslejr, kan ICV Add Travel arrangere træningslejre med professionelle træningsfaciliteter uanet om det er i Danmark eller andre steder i Europa.

For os er Fodboldbaner er ikke bare fodboldbaner - og det samme gælder for andre sportsgrene. Derfor er jeres rejse med ICV Add Travel altid skræddersyet af tidligere professionelle håndboldtræner Thomas Hørlyk!

Kontakt Thomas Hørlyk og få et skræddersyet tilbud på 31 99 99 00 eller info@icv-addtravel.dk.

Hvem er ICV Add Travel?

ICV Add Travel blev grundlagt som følge af et partnerskab mellem Idrætscenter Vendsyssel og ICV Add Travel. Thomas Hørlyk står i spidsen for ICV Add Travel på daglig basis, og virksomheden er en integreret del af Idrætscenter Vendsyssel.

Med mange års erfaring som professionel håndboldtræner i Danmark, Tyskland og Norge har Thomas opbygget et omfattende netværk og betydelig viden om, hvad idrætsklubber søger og forventer, når de er på rejse.

Dette kommer nu alle vores kunder til gode, uanset om Thomas arrangerer ture for mindre grupper eller sender en stor gruppe på 450 personer afsted.

 

Fordelen ved at vælge ICV Add Travel er:

  • Fleksibel organisation
  • Konkurrencedygtige priser
  • Hurtige beslutninger og informationsudveksling
  • Direkte kontaktmuligheder
  • Stor fleksibilitet
  • Thomas' personlige erfaring med mange af vores destinationer til træningslejre
  • Dybdegående kendskab til sportsgruppers ønsker og behov

Når du rejser med ICV-ADD Travel, er du dækket af den danske Rejsegarantifond, hvor vi er medlem med nr. 3391. Rejsegarantifonden træder til, hvis vi - imod al forventning - skulle gå konkurs.

Du er også dækket af den danske pakkerejselovgivning, og den er faktisk endnu mere vigtig for dig som kunde. Pakkerejseloven sikrer, at vi som rejsearrangør  leverer de aftalte ydelser. Vi har derfor tegnet en udvidet ansvarsforsikring i tilfælde af, at der måtte opstå udfordringer med netop din pakkerejse.

Vi ønsker nemlig at gøre alt, for at du får en sikker og god oplevelse, når du benytter os som rejsearrangør.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Billige priser

Vi har en ambition om at sende mange gæster og udøvere på tur, og derfor gør vi, alt vi kan, for at holde prisen nede.

 

Det gør vi med få reklameudgifter, en lille organisation og direkte kontakt til samarbejdspartnere.

Gode hoteller og vandrerhjem

Vi tilbyder rejser til steder, som Thomas selv har benyttet i sin tid som træner, eller som vores netværk har anbefalet.

 

Det er hoteller og vandrehjem, som lever op til forventningerne. Det er vores fælles opgave at finde den rigtige løsning til jer!

De bedste instruktører

Gennem tidligere kolleger og netværk har Thomas mulighed for at finde spændende og dygtige instruktører. 

 

De er med til at gøre træningslejren mere speciel og til en endnu større oplevelse for dig og dit hold.