Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
hotel%20-udsigt.jpg

 Træningslejr Malaga, VIk gran hotel costa del sol

Hvad siger I til træningslejr med sol, strand, 4-stjernet hotel og gåafstand til fodboldbanen? - Det er da en træningslejr, som vil noget - i stedet for at løbe rundt i Danmark i de kolde vintermåneder. Malaga er kendt for sit gode vinterklima, og derfor har området dannet rammer for utallige træningslejre for hold på alle niveauer.

 

Der går direkte fly fra både Aalborg, Billund og København hele året, hvilket ikke gør træningslejren mindre bekvem.

 

Vi samarbejder med Vik Gran Hotel, Costa del Sol, om vores træningslejre. Det er et 4-stjernet hotel med 300 værelser, som ligger helt ned til vandet. Det er muligt at vælge fuldforplejning eller all inclusive. Hotellet og området omkring, er det muligt at dyrke et væld af aktiviteter som tennis, billiard, golf, bordtennis, cykling, vandsport og meget mere.

 

Kunstgræsbanen, som I benytter på træningslejren, ligger ca 1,5 km fra hotellet, så en fin lille opvarmnings- og nedvarmningstur er oplagt. Ønsker I almindelige græsbaner, kan dette tilkøbes inklusiv bustransport.

 

Malaga ligger på Costa del Sol, som er en cirka 200 km. lang, kyststrækning. Området er kendt for det milde klima, som sikrer jer et godt træningsvejr året rundt. De smukke, hvide sandstrande indbyder til afslapning efter træningen eller en dukkert i det lune Middelhav. Malaga byder på et væld af oplevelser. I Malaga By kan I besøge den historiske bydel, snuppe en tapas eller se en La Liga kamp og nyde byens lystbådehavn. Malaga er Picassos fødeby, så skal I være kulturelle, er her naturligvis også et Picasso museum. Vil I have mere eventyr, er Gibraltar et eksotisk og spændende område, som ligger indenfor køreafstand.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

 

 

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.