Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
E.ESPORTIUS%20PAVELL%D3%20MUNICIPAL%20Lloret%20de%20Mar.jpg

 

 

Lloret de mar, barcelona

Et sportsparadis og hotel i topklasse

 

Vi arrangerer primært vores træningslejre i Lloret de Mar på hotel Evinia Olympic Park som er et sport hotel med haller som ligger i gå afstand til hotellet. Her er også mange andre sportsfaciliteter, hvilket gør stedet til perfekt for træningslejr.

 

Hotellet ligger kun ca 60 km fra Barcelona, og vi har mulighed for at skaffe billetter til liga kampe i Barcelona, få trænere fra FC Barcelona ud og træne jeres hold - Det vil altid være en oplevelse som spillerne husker. Ellers er et besøg i dejlige Barcelona og at anbefale.

 

Lloret de Mar er også mere end en kedelig turist by i foråret, for her er stadig nok by til at cafeér og butikker er åbent året rundt.

 

Vejret holder fine temperatuere året rundt så det er værd at shortsene pakkes, og stranden ligger også i fornuftig afstand fra hotellet. 

 

Som altid kan vi sætte pakken samme helt som I ønsker det, så I kan få den træningslejr I ønsker jer. Derfor, tag meget gerne kontakt til os, så vi fra starten laver finder den rigtige løsning for jer.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.