Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
banner.jpg

Håndbold træningslejr

Når det sociale og det håndboldmæssige skal styrkes 

Danmark

Brønderslev Hallen


Brønderslev ligger meget centralt i Nordjylland lige mellem Hirtshals og Aalborg, så herfra er der kort afstand til det meste.

Idrætscenter Vendsyssel


Her er der god mulighed for at finde god modstand fra den lokale klub, som har gode bredde hold, og hold på højt niveau.

Vildbjerg Sportscenter


Vil I gerne ned midt i landet, hvor det er meget let at finde mange rigtigt gode hold, så er Vildbjerg Sportscenter et meget godt sted at besøge.

Rofi Centret


Nyistandsatte rum i meget flot stand. Centret er meget fleksibelt, og maden er i top. Her skal I være tidligt ude, for centret er ofte booket.

Jetsmark Hallen


Fårup Sommerland og Blokhus strand ligger i kort afstand, men Jetsmark Hallen er absolut også et besøg værd for gode forhold for træningslejr.

Dana Cup Sportscenter


Et af vores største centre med plads til 143 personer. 3 haller gør det muligt for store grupper at få træningstid til alle.

Ungarn

Novotel


En helt unik mulighed som ingen andre kan tilbyde. Vi kan tilbyde at komme ned til den ungarske traditionsklub Feherva HC ved Budapest.

Polen

Hotel Mistral Sport


I området er der utrolig mange håndboldklubber, så der er god mulighed for at møde en anderledes håndboldkultur end vanligt.

Spanien

Torrevieja


Torrevieja er en rigtig sommerby med mange turister i højsæsonen, og så er det en rigtig sportsby med et utroligt flot sportscenter.

Lloret de Mar, Barcelona


Barcelona klinger i ørene på enhver sportsinteresseret person. I kort afstand til Barcelona ligger fantastiske Lloret de Mar som har ubegrænset muligheder for og lave en perfekt træningslejr.

Vil jeres håndboldhold have pudset formen af, så I er i topform inden næste turnering, så kan ICV Add Travel skræddersy en uforglemmelig træningslejr i udlandet til jeres hold, hvor I får billig overnatning samtidig med topkvalitet og optimale faciliteter. Så får I sammen en oplevelse for livet, og får rystet jeres hold tættere sammen. I kan bestille en sportsrejse til varmere himmelstrøg, og hvad kunne være skønnere end at prøve noget nyt som fx en anderledes træningslejr på en sportsrejse med hele håndboldholdet.

ICV Add Travel arrangerer sportsferie for flere hold, og Ungarn er en populær destination for håndboldtræningslejr m.m., for I får optimale træningsforhold med tilpas temperatur næsten uanset årstid. Ungarn tæt ved Budapest er et oplagt træningslejr-valg for jeres håndboldklub, for Ungarn er et rigtigt håndboldland med masser af hold at spille mod, uanset om det er bredde eller elite.

 

Få skræddersyet en uforglemmelig træningslejr i Ungarn

På Novotel nær Budapest kan I rejse ned til tophåndbold, for ICV Add Travel tilbyder jeres håndboldhold en helt unik mulighed, som ingen andre kan tilbyde jer. I kan nemlig komme ned til den ungarske traditionsklub Feherva HC, som holder til i byen, Szekesfehervar -  beliggende ca. 65 km. fra Budapest, hvortil der samtidig er mange billige direkte flyruter.

 

ICV Add Travel har en lokal kontakt, som arbejder i selve klubben Fehreca HC. ICV Add Travels chef, Thomas, traf vores lokale kontakt i forbindelse med en Europa Cup kamp i 2004, hvor Frankfurter HC spillede mod Feherva HC.


ICV Add Travel tilbyder jeres hold en pakke, som omfatter billig overnatning på det 4-stjernede Novotel i triple-rum, 3 måltider dagligt, transport t/r mellem Budapest lufthavn og hotellet, transport mellem hotel og hal samt træningsfaciliteter i 2 x 1½ time dagligt. Den nævnte pakke koster kr. 3.250,00 for 5 dage, og gælder ved mindst 20 personer og i mindst 5 dage.


Der er tillæg for dobbeltværelse på kr. 60,00 pr. person pr. nat og tillæg for enkeltværelse på kr. 200,00 pr. person pr. nat. Tillæg for kampe varierer - alt afhængig af niveau.

 

I har samtidig også mulighed for at nyde lækker omgang ungarsk gullash, når I er rejst til Ungarn.

Kontakt ICV Add Travel pr. tlf. 31 99 99 00 og modtag et uforpligtende tilbud på håndboldtræningslejr i Ungarn m.m. 

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE.
Vi laver billige sportsrejser med høj kvalitet og service.
Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til feks Spanien, Polen, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontakt os gerne!

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

CVR: 28791216
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.