Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
banner.jpg

Håndbold træningslejr

Når det sociale og det håndboldmæssige skal styrkes 

Vil jeres håndboldhold have pudset formen af, så I er i topform inden næste turnering, så kan ICV Add Travel skræddersy en uforglemmelig træningslejr i udlandet til jeres hold, hvor I får billig overnatning samtidig med topkvalitet og optimale faciliteter. Så får I sammen en oplevelse for livet, og får rystet jeres hold tættere sammen. I kan bestille en sportsrejse til varmere himmelstrøg, og hvad kunne være skønnere end at prøve noget nyt som fx en anderledes træningslejr på en sportsrejse med hele håndboldholdet.

ICV Add Travel arrangerer sportsferie for flere hold, og vi tilbyder flere populær destinationer for håndboldtræningslejr m.m., for I får optimale træningsforhold med tilpas temperatur næsten uanset årstid. Vi arrangerer træningslejre for alle hold og klubber uanset om det er bredde eller elite.

 

Kontakt ICV Add Travel pr. tlf. 31 99 99 00 og modtag et uforpligtende tilbud på håndboldtræningslejr. 

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.