Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
people-1355499_1920.jpg
Træningslejr

ICV Add Travel arrangerer træningslejre i det meste af verden!

Træningslejr

 

Tag på træningslejr med fodbold-, håndbold- eller svømmeholdet og få formen pudset af inden næste turnering.

Træningslejr for både bredde og elite – fodbold, håndbold og svømning

Vil dit fodbold-, håndbold- eller svømmehold på træningslejr, kan ICV Add Travel arrangere jeres sportsrejse i Danmark eller på sportsferie Europa f.eks. i det skønne Spanien. ICV Add Travel organiserer hele jeres sportsrejse, og gør planlægningen af jeres sportsferie let. I slipper for alt det praktiske omkring sportsrejsen og træningslejren, og ICV Add Travel sørger for optimale forhold og faciliteter. I kommer ikke til at mangle noget; vi sikrer jer gode omgivelser og lækker, nærende mad under træningslejren, hvilket er en naturlig og vigtig del, for det er vanskeligt at præstere uden nærende mad eller velegnede overnatningsfaciliteter m.m.
ICV Add Travel har stor erfaring i sportsrejser med billig overnatning, og arrangerer sportsrejser for både bredde og elite i træningslejr i fodbold, håndbold og svømning.

Uanset om I søger golfrejser i Tyrkiet, Belek golf, træningslejr med fodboldholdet, sportsferie i Europa, vin- eller golfrejser til Sydafrika, cykeltur til de norske alper, grupperejser for unge, skolerejser eller studierejser, som kan foregå i over 22 lande, så kan ICV Add Travel give dig et godt tilbud. ICV Add Travel har bl.a. stor erfaring i at skræddersy træningslejr fodbold med billig overnatning indenfor både bredde og elite – både i Danmark og i udlandet,

Thomas Hørlyk er manden bag ICV Add Travel, som har mange års erfaring som håndboldtræner. Derfor har han selvfølgelig selv været på rigtig mange træningslejre, han ved hvad et hold har brug for på træningslejren og han har 100% fokus på dette. Ydermere har han et solidt kendskab til de hoteller, han benytter, og de er selvfølgelig nøje udvalgte, så de passer til formålet. Thomas lytter gerne – og tryller lidt, hvis I har nogle særlige ønsker til jeres træningstur. På trods af det, kan han oven i købet arrangere træningslejren til en virkelig favorabel pris. Dette kan han, fordi han har direkte kontakt og derved undgår alle de dyre mellemled. I bør unde jeres håndbold- fodbold- eller svømmehold, at lade Thomas udregne en pris på jeres næste træningslejr – I kan vente jer en kæmpe oplevelse, ligegyldigt hvilket niveau jeres hold er på – og det er sikkert billigere end I tror!

Træningslejr for både bredde og elite – fodbold, håndbold og svømning i Danmark

Hold fodbold-træningslejr i Idrætscenter Vendsyssel, Dana Cup Hjørring, Jetsmark Hallen, Rofi Centret eller Vildbjerg Sportscenter, eller hold håndbold-træningslejr i Brønderslev Hallen, Idrætscenter Vendsyssel, Dana Cup Hjørring, Jetsmark Hallen, Rofi Centret eller Vildbjerg Sportscenter – eller hold svømnings-træningslejr i Brønderslev Hallen, Dana Cup Hjørring, Jetsmark Hallen eller Vildbjerg Sportscenter. 

Til træningslejr med fodbold, håndbold og svømning i

Danmark får I formen pudset af inden næste turnering.

 

Træningslejr i Spanien – fodbold, håndbold og svømning

Der er mange gode muligheder for træningslejr i det lune, spanske klima. Rejs f.eks. med fodboldholdet til Torrevieja  nær Alicante, Lloret de Mar i Barcelona, eller VIK Grand Hotel , Costa del Sol i Malaga, eller tag på håndbold-træningslejr i Torrevieja  nær Alicante eller Lloret de Mar i Barcelona, eller svømning-træningslejr i Torrevieja nær Alicante eller i Tyrkiet i Gloria sportsarena.

Fodboldtræningslejr i Tyrkiet for både bredde og elite

Besøg f.eks. Side eller Belek i Tyrkiet. Begge områder er veludstyret med optimale faciliteter, som gør jeres sportsrejse uforglemmelig.
Emir hotels i Side er 5-stjernet luksushoteller med all inclusive (dog ikke alkohol), og hotellerne er beliggende nær stranden med enkeltværelser, dobbeltværelser eller triplerum med vand og sodavand i minibaren. Alle spillere bor i samme område, har faste pladser i restauranten og får gratis vand til træningen. Ledere kan nyde alkoholiske drikke frem til kl 24.00. Hotellet har 2 baner på 60 x 90 m og en kunstgræsbane på 45 x 28 m, indendørs swimmingpool og fitnesscenter samt sauna/tyrkisk bad.
Herudover inkluderer jeres sportsrejse ligeledes transport til og fra lufthavn, 2 kampe (dommere er ekstrabetaling), 2 x 90 min. træning (en på stor bane og en på lille bane), 2 daglige vaskeservice (for træningstøj, max. 5 stk.). En sportsrejse af denne type skal omfatte mindst 20 personer i en uge. Vær opmærksom på, at hotelledelsen har ret til at lukke banerne ved regnvejr.

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.