Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
01.jpg

Torrevieja

Her er der fantastiske muligheder for svømmegrupper. I en ny moderne 50 m. svømmehal er der mulighed for at være fisk i vandet og derefter nyde det dejlige spanske klima og gå ned på stranden efter træning eller i hotellets pool. Torrevieja by har simpelthen bygget det flotteste anlæg, som er et besøg værd.


Der er direkte fly fra mange danske og norske lufthavne så der er ofte en direkte rejserute til Alicante. Torrevieja ligger ca. 40 km fra Alicante lufthavn, og vi klarer naturligvis transporten for jer.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.