Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
120615-jestmark-20.jpg

Jetsmark Hallen

Søger I et center med nye værelser, og er I glade for 25 m. svømmehal, så er Jetsmark Hallen en rigtig god mulighed. Jetsmark Hallen har et hjælpsomt personale, der gør meget for, at gæsterne får et perfekt ophold.

 

Centerets 12 nye værelser har plads til 68 personer i alt, og på hver etage er der et fællesrum, hvor I kan hygge mellem træningerne.

 

Når man nu er en “vandhund” ligger Jetsmark Hallen i perfekt kort afstand til Blokhus Strand, som er en af Danmarks flotteste, bredde sandstande. Desuden kan I opleve Fårup Sommerlands sjove vandland, som kun ligger 8 km. fra Jetsmark Hallen. Der går offentlig transport til begge steder.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

  

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.