Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
sportsrejser-cups.jpg
Sportsrejser og Cups

ICV Add Travel arrangerer sportsrejser og cups til hele verden!

Sportsrejser og Cups

 

Vi skaber den perfekte rejseoplevelse – når du skal til EM eller VM 

Vil du og dine kammerater følge fædrelandet til EM og VM i fodbold eller håndbold, så kan ICV Add Travel arrangere hele jeres sportsrejse - f.eks. en rejse til EM i herrehåndbold eller Velux Final 4 i Køln d. 25.-27. maj 2018 eller andet. ICV Add Travel har igennem mange mesterskaber sendt tusindvis af håndbold- og fodboldglade gæster til EM og VM slutrunder til unikke oplevelser. Her kan I opleve kampene på nærmeste hold lige, hvor kampene spilles – og hvem ved, om Danmark vinder?

ICV Add Travel tilbyder jer en uforglemmelig sportsferie til spændende sportsevents. ICV Add Travel kan tilpasse og skræddersy jeres sportsferie ganske, som I ønsker det, hvad enten I kommer som forening, selskab eller privatpersoner.
På jeres EM- eller VM-rejse, arrangerer ICV Add Travel hotelpakke med billig overnatning for jer samt billetter m.m. I får chancen for at se Danmarks fodbold- eller håndboldstjerner i aktion, men I skal ikke vente for længe, for der hersker betydelig rift om billetter. På jeres sportsrejser kan I også kombinere jeres sportsferie med forskellige aktiviteter som udflugter, sightseeing, byrundture, museer, restaurantbesøg eller vin- og ølsmagning og meget mere.

 

En billig sportsferie til spændende sportsevents

Vælger I f.eks. en håndboldrejse til en EM eller VM slutrunde, sørger ICV Add Travel for billetter og ordner aftaler med hoteller i værtsbyerne m.m. ICV Add Travel skræddersyr gerne individuelle sportsrejser til EM og VM, og holder den røde tråd på jeres tur, f.eks. vedrørende transport, hotel, særlige behov og ønsker m.m., så I er sikret en oplevelse for livet på vores sportsrejser, EM rejser, VM rejser m.m. ICV Add Travel vejleder jer også om rutebeskrivelser, bykort, køreplaner for offentlige transportmidler (busser og tog m.m.), så I er trygge på hele sportsrejsen. I er altid velkomne til at kontakte os.
ICV Add Travel arbejder både med større og mindre grupper med forskelligt indhold og formål, og er tovholder på sportsrejsen, så der er styr på alt for jeres gruppe.
I kan også bestille billige EM rejser og VM rejser til fodboldevents med fly og billig overnatning på dejlige hoteller. Her kan I lugte græsset og opleve den uforlignelige atmosfære sammen med andre sportsglade, danske fans. Det er en eventyr i særklasse, at opleve et fyldt stadion med masser af forventningsfulde sportsentusiaster, når de dygtige landshold kæmper mod hinanden. Du kan mærke suset helt op på tilskuerpladserne, når det rigtigt går løs.

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.