Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
PinatarArena%20Marzo%202017%202.JPG

Fodboldtræningslejr pinatar arena

Lad os understrege det med det samme, træningslejr på Pinatar Arena er for dem, som ønsker lidt mere, og derfor også er villige til at betale lidt ekstra. Her er FODBOLD virkelig i centrum, og hvis fodboldholdet skal have de optimale betingelser på træningslejren, skal I vælge Pinatar Arena.

 

Pinatar Arena er vant til at tage imod Europas tophold, men også seriøse ungdomshold. Det er et virkelig flot anlæg, hvor 3 greenkeepers dagligt passer de 6 natur græsbaner, og 2 forskellige slags græstyper sørger for, at der er gode forhold hele året rundt. 

I forbindelse med banerne ligger et stort fitnesscenter og spa-anlæg, som frit kan benyttes. Der er omklædningsrum med både plads til sportsudstyret - og også til fysioterapibehandlinger af spillerne. Der er selvfølgelig også sørget for vand til træning, og tøjvask er også med i pakken. 

  

På træningslejren er det mulig at vælge 3 forskellige 4-stjernede hoteller. Det ene er i gåafstand, og på de 2 andre skal man have transfer, som er inkl. i prisen. Hvert hotel har sine fordele, så derfor anbefaler vi, at I kontakter os for at høre, hvilket hotel der passer bedst til jer. 

  

Med en fodboldtræningslejr på Pinatar Arena har jeres fodboldhold prioritet 1. 

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Pinatar Arena

 

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.