Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
Cabo-Hotel.jpg

Torrevieja

Torrevieja er en rigtig sommerby med mange turister i højsæsonen, og så er det en rigtig sportsby med et utroligt flot sportscenter, som er drevet af kommunen.

 

Når I kommer på træningslejr i håndbold, kommer I til at træne i en meget flot hal, som langt de fleste klubber og hold ville ønske, var deres hjemmebane. Sportsanlægget ligger lidt uden for centrum, så der er en kort køretur til og fra hotellet.

 

Torrevieja ligger i Alicante området, og der er derfor kort afstand til lufthavn. Desuden er klimaet rigtig godt det meste af året - derfor er der god mulighed for at lave en 100 % seriøs træningslejr, men også en træningslejr, hvor der er plads til at nyde det spanske klima.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.