Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
center%20facade.jpg

Vildbjerg Sportscenter

Vil I ned midt i landet, hvor det er let at finde mange rigtigt gode hold, så er Vildbjerg Sportscenter et godt sted. Samtidig er det et utrolig flot center med mange muligheder, og ikke mindst 2 gode haller, som giver gode betingelser for træningen.

 

Ønsker I lidt afslapning, er der også svømmehal, som kan benyttes. Hvis musklerne skal opbygges, findes der også et fint fitnesscenter.

 

Vildbjerg Sportscenter er også et center for de store grupper, da der er hele 32 flotte rum med plads til 1-4 personer, og 2 ekstra store rum med plads til 10 personer i hver. Dette kan være stedet for klubben, som ønsker at tage afsted med alle holdene for at opbygge det sociale aspekt i klubben. Desuden er det et oplagt valg for de klubber, som ønsker at spille mod meget gode hold fra Danmark.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.