Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
_MG_8423%20copy.jpg

Idrætscenter Vendsyssel

Ønsker I at være i et roligt område og i et topmoderne idrætscenter, så MÅ I besøge Idrætscenter Vendsyssel. Dette er et af Danmarks nyeste og mest moderne idrætscentre.

 

IC-Vendsyssel ligger i den lille by Vrå, hvor der bor ca. 2400 mennesker, og det er det perfekte sted, hvis I vil sætte fokus på træning, fællesskab og sociale aktiviteter.

 

På centret er der 2 nye haller, fitnesscenter, squashbaner og flotte fællesområder. I vil bo på et af de 32 værelser med plads op til 5 personer, og alle har eget toilet og bad. Der er i alt 140 senge.


Her er der god mulighed for at finde god modstand fra den lokale klub, som har gode bredde hold, og hold på højt niveau. Vi har også kontant til mange af de omkring liggende klubber så vi kan finde god modstand til jeres treæningslejr. 

 

Centrets køkken er kendt for sit utroligt lækre mad - ikke mindst under træningslejren, og det betyder bla., at DHF´s ungdomslandhold har besøg centret flere gange.


Idrætscenter Vendsyssel får utroligt gode tilbagemeldinger fra gæsterne.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.