Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
DSC5122_%20EQUIPAMENTS%20ESPORTIUS%20CAMP%20MOLI%20Lloret%20de%20Mar.jpg
Lloret de Mar Barcelona

Træningslejr tæt på Barcelona

Lloret de mar, Barcelona

Et sportsparadis og hotel i topklasse

 

Vi har en fast aftale med hotel Evinia Olympic Park som er et sport hotel med egne fodboldbane, og mange andre sportsfaciliteter, hvilket gør stedet til perfekt for træningslejr.

 

Hotellet ligger kun ca 60 km fra Barcelona, og vi har mulighed for at skaffe billetter til liga kampe i Barcelona, få trænere fra FC Barcelona ud og træne jeres hold - Det vil altid være en oplevelse som spillerne husker.

 

Lloret de Mar er også mere end en kedelig turist by i foråret, for her er stadig nok by til at cafeér og butikker er åbent året rundt.

 

Vejret holder fine temperatuere til at shortsene skal pakkes, med mindre man er meget omskindet, men det er fodbold spillere jo ikke. 

 

Som altid kan vi sætte pakken samme helt som I ønsker det. Derfor, tag meget gerne kontakt til os, så vi fra starten laver finder den rigtige løsning for jer.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.