Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
_MG_8423%20copy.jpg

Træningslejr i Idrætscenter Vendsyssel

Træningslejr i nyt idrætscenter!

Idrætscenter Vendsyssel er et næsten nyt idrætscenter, som får utrolig flotte tilbagemeldinger af gæsterne

 

Ic-Vendyssel har 32 velindrettede, skønne værelser med i alt 140 senge og alle værelser med eget bad og toilet. Alle værelser er udstyret med fladskærms tv, arbejdsbord og stol samt hurtigt WIFI. 

Skulle I være endnu flere, som gerne vil på træningslejr, kan der arrangeres et fællesrum med senge. Der er 2 nye haller, kunstgræs (i 2019 er der 2 kunstgræsbaner) og naturgræs. Der er et flot, nyt fitnesscenter og gode fællesområder som er perfekte for det sociale liv.

 

Ic-Vendsyssel er kendt for sit gode køkken, som sikrer gæsterne lækker mad på træningslejren. Centret er hjemsted for Vendsyssel FF og fast træningslejrcenter for AaB ungdom.

 

Ic-Vendsyssel er placeret i Vrå, som ligger centralt i Nordjylland med kort afstand til strand og ca. 25 km til Fårup Sommerland.

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.