Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
Dana%20Cup.jpg

Træningslejr Dana Cup Sportscenter, Hjørring

Dana Cup Sportscenter er en sportslig perle med et væld af nyere faciliteter. Her kan I stort set dyrke alle de idrætsgrene, I ønsker, indenfor 100 meters afstand.

 

Det er bl.a. muligt at spille tennis inde og ude, der tilbydes 50 meter svømmebaner i badehus, utallige naturgræsbaner, 2 kunstgræsbaner og 3 haller. Desuden rummer centeret også et stort fitnesscenter. I skal lede længe for at finde lignende sportsmuligheder.

 

Dette flotte sportscenter er perfekt til træningslejr, og har 143 sengepladser fordelt på 36 rum og hytter. Alle med bad, toilet og fri WIFI. Dertil kommer, at centeret er 100 procent indstillet på at hjælpe gæsterne med at få et godt ophold, så chancen for at ramme plet med en træningslejr hos Dana Cup Sportscenter er virkelig stor.

 

Dana Cup Sportscenter ligger i Hjørring, som er en hyggelig by med cirka 25 tusinde indbyggere. Sportscenteret er placeret centralt i byen i skønne, grønne omgivelser med ca. 1,5 km til byens centrum. Her er ca. 15 km til nogle af landets skønneste badestrande og 35 km. til Fårup Sommerland.

 

  

Har du lyst til at vide mere?

 

 

- så ring +45 31 99 99 00 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Besked: *

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE. Vi har som mål og planlægge billige sportsrejser med høj kvalitet og service.

ICV Add Travel planlægger træningslejre for ALLE. ICV Add Travel arrangerer alle rejser på vegne af vores gode samarbejdspartner G-travel. Du er som kunde derfor dækket ind under G-travel's norske rejsegarantifond, og vil ligeledes betale direkte til G-travel.

Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til f.eks. Spanien, Polen, Tyrkiet, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

Rejsearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.