Træningslejr og sportsrejser fodbold håndbold svømning
«
»
event-sportsrejser.jpg
Event- og Sportsrejser

ICV Add Travel arrangerer event- og sportsrejser til hele verden!

Event- og Sportsrejser

 

Vi skaber den perfekte rejseoplevelse – når du skal til EM eller VM 

Vil du og dine kammerater følge fædrelandet til EM og VM i fodbold eller håndbold, så kan ICV Add Travel arrangere hele jeres sportsrejse - fx en EM rejse til Kroatien i januar 2018 til EM herrehåndbold el.a. ICV Add Travel har igennem mange mesterskaber sendt tusindvis af håndbold- og fodboldglade gæster til EM og VM slutrunder til unikke oplevelser. Så kan I opleve kampene på nærmeste hold lige, hvor kampene spilles – og måske, at Danmark vinder?

ICV Add Travel tilbyder jer en uforglemmelig sportsferie til sportsevents, og det er både for foreninger, selskaber og privatpersoner. Jeres sportsferie kan ICV Add Travel tilpasse og skræddersy ganske, som I ønsker det.

På jeres EM rejse eller VM rejse arrangerer ICV Add Travel bl.a. hotelpakke med billig overnatning for jer, billetter m.m., og I får chancen for at se en af Danmarks fodboldstjerner eller håndboldstjerner i aktion. I skal bare ikke vente for længe, for der hersker betydelig rift om sådanne billetter. På jeres sportsrejser kan I også kombinere jeres sportsferie med forskellige aktiviteter som udflugter, sightseeing, byrundture, museer, restaurantbesøg eller vin- og ølsmagning m.m. 

 

En billig sportsferie til sportsevents

ICV Add Travel planlægger fx håndboldrejser til flere EM og VM slutrunder, hvor ICV Add Travel sørger for billetter og aftaler med hoteller i værtsbyerne m.m. ICV Add Travel kan nemlig skræddersy individuelle sportsrejser til vores kunders EM rejser og VM rejser.

 

ICV Add Travel arbejder både med større og mindre grupper med forskelligt indhold og formål, og ICV Add Travel er jeres tovholder på sportsrejsen, så der er styr på alt for jeres gruppe.

Du kan også bestille billige EM rejser og VM rejser til fodboldevents med fly og billig overnatning på dejlige hoteller. Så kan du lugte græsset og opleve den uforlignelige atmosfære sammen med andre sportsglade danske fans og andre forventningsfulde sportsentusiaster på et fyldt stadion, når de dygtige landshold kæmper mod hinanden. Du kan mærke suset helt op på tilskuerpladserne, når det rigtigt går løs.

ICV Add Travel holder den røde tråd på jeres tur – fx vedrørende transport, hotel, særlige behov og ønsker m.m., så vores kunder får en oplevelse for livet på vores sportsrejser, EM rejser, VM rejser m.m. ICV Add Travel vejleder også om rutebeskrivelser, bykort, køreplaner for offentlige transportmidler (busser og toge m.m.), så I er trygge på hele sportsrejsen. Så kontakt os. 

Om ICV Add Travel


Vi planlægger sportsrejser og træningslejrer for ALLE.
Vi laver billige sportsrejser med høj kvalitet og service.
Vi finder løsninger uanset om du vil på træninglejr til feks Spanien, Polen, Tyskland eller andre steder i Europa.

Kontakt os gerne!

Kontaktinformation


ICV Add Travel
Stadionvej 17
9760 Vrå

Tlf. +45 31 99 99 00
info@icv-addtravel.dk

CVR: 28791216
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.